Témák
Archívum
Ajánló
Ajánló
Fórum történései
fott-tojas

Találkoztál már olyan főtt tojással, aminek a sárgáját csak forgattad a szádban és majd megfulladtál tőle?

Bizony a tojás főzésének is megvan a csínyja – bínyja . A főzőláda segít ebben is.Egyszerűen, időt spórolva készíts olyan főtt tojást, aminek krémes a sárgája és a fehérje nem olyan, mint a gumilabda. Valahol olvastam, hogy a tökéletes főtt tojás 45 perces főzéssel érhető el.

Ha ezt kipróbálod, erős vágyat fogsz érezni, hogy főzőládád legyen.

 

Így készítsd el, a tojást és mindenki el lesz ájulva az eredménytől:

  • Vedd ki a hűtőből és engedd felmelegedni szoba hőmérsékletűre a tojásokat.
  • Tedd fel hideg vízben főni.
  • Ha bugyogni kezd, tedd 25 percre a főzőládába. (ha még nincs főzőládád, tedd a dunyha alá a lábossal együtt :))
  • Vedd ki a főzőládából és hűtsd le hideg vízzel

Élvezd az eredményt egy szelet sonkával, mennyei lesz!

.