Témák
Archívum
Ajánló
Ajánló
Fórum történései
Így néz ki egy mai főzőláda

Egy a hetvenes években íródott szakácskönyvben találtam utalást a főzőládára.

Kíváncsiságom hajtott és utána jártam mire és miért használtak főzőládát, egyáltalán mi is az a főzőláda?

Célom a főzőládával való főzést megismertetni és megkedveltetni. Takarékos főzéshez a főzőláda okvet­lenül szükséges. Időt, pénzt, fáradságot kímél, aki hasz­nálja és kevés energia felhasználásával egészséges, jó­ízű ételt nyújthat családjának akkor is, ha idejének legna­gyobb részét kenyérkeresetnek vagy családjának, barátainak szenteli. Az étel készítése közben, sem a tüzeléssel, sem az étel kava­rásával nem kell törődnie. Tálalás előtt negyed- vagy fél­órával befejezi a főzést, az ételeket megfűszerezi stb. és így az ebéd elkészítésével nem tölti el az egész délelőttöt, összesen csak egy órát.

[tovább »]